8 מנות זמן הכנה: 25 דק' זמן הכנה כולל: 1 שעות ו5 דק' רמת קושי: קלה פרווה עוגת שוקולד פרווה לכל אירוע. היא לחה, אוורירית, ופשוט מופלאה. מצרכים 1/2 1 כוסות סוכר לבן 2/3 כוס שמן קנולה 2 ביצים 2 כפיות תמצית וניל 2/3 2 כוסות קמח לבן 2/3 כוס קקאו 2 כפיות אבקת אפייה 2 כפיות סודה לשתייה 1 כפית מלח 2 כוסות מים רותחים אופן ההכנה 1. מחממים תנור ל-180 מעלות. 2. בקערה גדולה מקציפים סוכר, שמן קנולה, ביצים ותמצית וניל במשך 4 דקות. 3. בקערה נפרדת מערבבים יחד קמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. 4. מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם המים הרותחים לתערובת הסוכר. מקציפים היטב לאחר כל הוספה. 5. יוצקים את הבלילה לתבנית עוגה בגודל 22 x 34 ס"מ משומנת ומקומחת. אופים במשך 40 דקות, או עד שהעוגה "קופצת" חזרה כשנוגעים בה. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!