4 מנות זמן הכנה: 5 דק' זמן הכנה כולל: 1 שעות ו25 דק' רמת קושי: קלה בשרי עוף בסיבובי "זאת כפרתי", כמחווה למען שהעוף עושה למעננו בכפרות:) מצרכים 1 מגש (6-8 חלקים) עוף, שוקיים / כרעיים 1 בצל, חתוך לרצועות 2 כוסות מים 3 כפות שמן 2 כפות דבש 2 כפות רוטב טריאקי 2 כפות צ'ילי מתוק 2 כפות אבקת מרק עוף 1 כף פפריקה מתוקה פלפל שחור, לפי הטעם 1/2 כף שום גבישי אופציונאלי: מעט כמון ותבלין גריל עוף אופן ההכנה 1. שוטפים היטב את חלקי העוף ומניחים בסיר בינוני. 2. מפזרים את רצועות הבצל מעל לעוף ושופכים מעל את 2 כוסות המים. 3. מוסיפים בסיבובים את השמן , התבלינים, ואבקת המרק. 4. לכסות את הסיר ולהרתיח על אש גבוהה . 5. לאחר שרותח, להנמיך את הלהבה לבינונית ולהמשיך לבשל לפחות שעה.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!