האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פאי תפוחים מלבני מהיר

8

מנות

זמן הכנה:
15 דק'
זמן הכנה כולל:
40 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

פאי תפוחים עם 4 מרכיבים בלבד, שמכינים על תבנית – גאונות טהורה. כך תכינו קינוח מהמם בכמה דקות. בצק העלים חוסך לכם זמן של הכנת בצק טארט והאפייה על תבנית גדולה מאפשרת להכין "פאי" שיספיק לקהל.

מצרכים

  • 1 יריעת בצק עלים במשקל 450 גרם
  • 4 תפוחים גדולים
  • 3/4 כוס ריבת תות איכותית
  • 2 כפות דבש

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2.

מרדדים את בצק העלים למלבן בגודל 30 ס"מ.

3.

מוציאים את ליבת התפוחים ופורסים אותם לחצאים.

חותכים את חצאי התפוחים לפרוסות ברוחב 1/4 ס"מ לרוחב.

4.

מברישים את ריבת התותים על בצק העלים.

5.

מסדרים את פרוסות התפוחים על הבצק כך שהן חופפות מעט ומשאירים שוליים של 1.5 ס"מ מסביב.

6.

מהדקים את קצוות הבצק סביב התפוחים כדי לסגור "מסגרת".

7.

מזלפים את הדבש מעל התפוחים.

8.

אופים במשך 25 דקות, עד שבצק העלים אפוי וזהוב.
מחכים שיתקרר כ-15 דקות,ואז חותכים לריבועים.

הצעת הגשה: מומלץ להגיש חם עם גלידה או יוגורט.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

טארט תותים

פאי שוקולד מקסיקני

טארט אגסים ושקדים (פרנג'יפן)

פאי שוקולד מלוח עם פופקורן קרמל

פאי שקדים ואגוזים

טארט דובדבן

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן