
4
מנות
זמן הכנה:
10 דק'
10 דק'
זמן הכנה כולל:
25 דק'
25 דק'
רמת קושי: קלה
בשרי
נגיסי עוף קריספיים מצופים ברוטב מתוק וחריף!
מצרכים
- 2 ביצים, טרופות
- 1/2 1 כוסות פירורי לחם פנקו
- 1 ק"ג חזה עוף ללא עור ועצמות, חתוך לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
- שמן קנולה, לטיגון
- 1/4 כוס רוטב סרירצ'ה חריף
- 1 כף רוטב סויה
- 1/2 כוס דבש
אופן ההכנה
1.
מרפדים תבנית אפייה בנייר סופג.
שמים את הביצים בקערה שטוחה ואת פירורי הלחם בצלחת.
2.
טובלים את קוביות העוף בביצים הטרופות כך שיצופו היטב, ולאחר מכן מצפים את העוף בפירורי הלחם משני הצדדים.
3.
מחממים שמן בגובה 5 ס"מ במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
4.
כשהשמן חם, מטגנים את קוביות העוף במשך 8 דקות, עד שהן מזהיבות.
לאחר הטיגון מעבירים לתבנית האפייה המרופדת בנייר סופג.
5.
מחממים בסיר בינוני על אש בינונית את רוטב הסרירצ'ה, רוטב הסויה והדבש תוך ערבוב עד לאיחוד.
6.
מוסיפים את קוביות העוף לסיר ומערבבים עד שהן מצופות היטב ברוטב.
מגישים מיד.
הצעת הגשה: פזרו מעל לעוף בצל ירוק לעיטור, והגישו לצד אורז.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר