1
פוקאצ'ה
זמן הכנה:
10 דק
זמן כולל:
60 דק
רמת קושי: קלה
פרווה
מצרכים
- 250 גרם קמח
- 1 כפית מלח
- 60 מ"ל שמן
- 1/2 כף שמרים יבשים
- 1 כפית חומץ
- 1 כף סוכר
- 180 מ"ל מים חמימים
- 225 גרם טבעות זיתים
- 1 כף גבישי שום
- שמן זית לזילוף על הפוקאצ'ה
- מלח גס לזריה - אופציונאלי
אופן ההכנה
1.
מערבבים בקערה בעזרת כף את כל הרכיבים לקבלת בצק דליל ודביק מאוד.
2.
מכסים את הקערה ומניחים בצד ל-15 דקות.
3.
משמנים היטב תבנית A4 ומעבירים את הבצק לתבנית ומשטחים.
4.
מזלפים שמן זית ומפזרים מלח גס.
5.
משהים לתפיחה של 10 דקות.
6.
אופים ב 180 מעלות 25 דקות להשחמה נאה.
7.
טיפ: אפשר להמיר זיתים לפטריות, בצל או כל ירק אחר.
תנאי אחסון: במקרר- יום-יומיים. רצוי להקפיא אם לא מגישים יחסית טרי.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!