האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פטריות מוקפצות ובצל מקורמל

4

כוסות

זמן הכנה:
5 דק'
זמן הכנה כולל:
0 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

השתמשו עם המתכון הזה כבסיס לכל המתכונים האהובים שלכם כמו פסטות או תוספות אורז, או הוסיפו לרטבים של מנות בשר או עוף כדי להוסיף טעם. הפטריות המוקפצות עם הבצל המקורמל יהיו גם מעולים כמנת פתיחה על גבי צלחת חומוס, וכמובן כחלק מ

מצרכים

  • 2 כפיות שמן זית
  • 2 בצלים סגולים, פרוסים דק
  • 900 גרם פטריות, פרוסים דק
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 2 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה
  • מלח גס
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

1.

מחממים שמן זית במחבת סוטאז' גדולה על אש בינונית גבוהה. מוסיפים את הבצלים ומבשלים, ומערבבים מידי פעם, למשך 5-7 דקות, עד שהבצלים מקבלים צבע שחום מעט ורכים.

2.

מוסיפים את הפטריות וממשיכים לבשל עוד 5-7 דקות נוספות, עד שהבצלים ופטריות מקבלים צבע חום כהה ורכים מאד.

3.

מוסיפים שום ופטרוזיליה. מבשלים למשך 1 דקה נוספת. מתבלים במלח ופלפל.

מעבירים לצלחת ומגישים כתוספת לחומוס.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

חציל של השמחות

סלט זיתים ברוטב עגבניות פיקנטי

צלפים מטוגנים

גזרים קלויים במייפל עם גבינת עיזים

חציל קלוי עם קייל וקוסקוס

סלט תפוחי אדמה ישראלי

פלפלים קלויים

סלט כוסמת ופטריות

סלט פלפלים קלויים ולבבות דקל

סלט קינואה שחורה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן