החלפנו את קינוח הגלידה הרגיל עם פירות עסיסיים כתוספת חדשה לגלידה. אם אתם מעזים – תנסו גם אתם! אל תשכחו זילוף נוסף של שמן זית כדי להדגיש את הטעמים הייחודיים במנה הזאת!
מצרכים
1-2 כוסות פירות יער, נקיים וחתוכים אם רצוי
2 כפות שמן זית
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס סוכר חום בהיר
מעט מלח
להגשה: גלידת וניל (פרווה או חלבי)
אופן ההכנה
1.
מחממים תנור ל 205 מעלות, ומרססים כלי מתאים לתנור בשמן.
2.
בקערה בינונית מערבבים את פירות היער יחד עם השמן, וניל, סוכר , ומלח. שופכים לתוך הכלי המוכן וצולים בתנור למשך 30 דקות , עד להתרככות והיווצרות מעט סירופ מהנוזלים.
3.
מגישים מעל לגלידת וניל ביתית או קנויה, לצד אגוזים או פירורי עוגיות ועם זילוף שמן זית מעל.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!