4 מנות זמן הכנה: 5 דק' זמן הכנה כולל: 15 דק' רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 4 פיתות חתוכות לרבעים 2 כפות בזיליקום טרי קצוץ 1 כף כוסברה או פטרוזיליה טרייה קצוצה 2 שיני שום קלופות ומגורדות 1 כפית מלח גס 1/4 כוס שמן זית אופן ההכנה 1. מחממים תנור ל-200 מעלות. 2. עוטפים את חתיכות הפיתה בנייר אלומיניום וסוגרים היטב. מניחים בתנור למשך 10 דקות. 3. בזמן שהפיתות בתנור, שמים בקערה או במחבת רחבה את שאר המצרכים ומערבבים היטב. 4. מוסיפים את חתיכות הפיתה החמות ומערבבים כך שכל חתיכה תספוג את הטעמים. הצעת הגשה: מגישים חם לצד מרק. זיסי היא שפית ומפתחת מתכונים, ובעלת BRUNCH, פוד טראק בוטיקי בהרי ירושלים.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!