האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

פיתות שום

4

מנות

זמן הכנה:
5 דק'
זמן הכנה כולל:
15 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 4 פיתות חתוכות לרבעים
  • 2 כפות בזיליקום טרי קצוץ
  • 1 כף כוסברה או פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 2 שיני שום קלופות ומגורדות
  • 1 כפית מלח גס
  • 1/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2.

עוטפים את חתיכות הפיתה בנייר אלומיניום וסוגרים היטב. מניחים בתנור למשך 10 דקות.

3.

בזמן שהפיתות בתנור, שמים בקערה או במחבת רחבה את שאר המצרכים ומערבבים היטב.

4.

מוסיפים את חתיכות הפיתה החמות ומערבבים כך שכל חתיכה תספוג את הטעמים.

הצעת הגשה: מגישים חם לצד מרק.

זיסי היא שפית ומפתחת מתכונים, ובעלת BRUNCH, פוד טראק בוטיקי בהרי ירושלים.

מתכונים נוספים

לחמניות ממולאות פסטו וגבינה

חומוס שום צלוי עם פיתה צ'יפס

בייגל אמריקאי

פוקצ׳ה עם גבינת חלומי

לחם בירה ודבש מקמח מלא

סלט אבוקדו

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן