5 מנות זמן הכנה: 5 דק' זמן הכנה כולל: 30 דק' רמת קושי: קלה פרווה לפסטה הזאת אני גם קוראת "פסטה של עצלניות במקסימום" – התוספת הכי קלה להכנה שאהובה במיוחד על הילדים (ולא רק!) מצרכים 1 חבילה פסטה 1-2 כפות מלח 3 כפות שמן 1/2 כפית שום גבישי 1/4 כפית פלפל שחור 1כף אבקת מרק עוף פרווה 240 גרם רסק עגבניות 1/3כוס סוכר אופן ההכנה 1. בסיר בינוני מבשלים את הפסטה עם מלח עד לריכוך. 2. כשהפסטה מוכנה, שופכים את רוב מי הבישול מהסיר, משאירים כ-1 כוס מהמים בסיר עם הפסטה. 3. מוסיפים בסיבובים שמן, אבקת מרק , תבלינים, רסק עגבניות וסוכר , ומערבבים. 4. ממשיכים לערבב על אש גבוהה עד שמתחיל לבעבע. 5. מנמיכים לאש נמוכה ומבשלים 5 דקות נוספות.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!