
4
מנות
זמן הכנה:
5 דק'
5 דק'
זמן הכנה כולל:
27 דק'
27 דק'
רמת קושי: קלה
בשרי
פסטו מוסיף צבע ורעננות לכל מנה , וכמובן טעם! אם תכינו צנצנת של פסטו, אפשר אפילו להקפיא אותו , להוציא ולשלב לפי הצורך בארוחות מהירות כמו המתכון הזה . ואם אתם ממש מחפשים קיצורי דרך – השתמשו עם פסטו קנוי:)
מצרכים
פסטו (כמות של כוס אחת)
- 2 כוסות עלי בזיליקום דחוסים
- 3 שיני שום, כתושות
- 3 כפות צנוברים
- 1 כפית מלח גס
- 1/2 כוס שמן זית כתית מעולה
פסטה
- 1 כף שמן זית
- 4 חזה עוף ללא עצם וללא עור (כ-900 גרם), חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
- 1 כוס פסטו
- 2 חבילות (255 גרם כל אחת) אטריות בסגנון , מבושלות לפי הוראות האריזה ומסוננות
אופן ההכנה
1.
פסטו: במעבד מזון שמים את הבזיליקום, השום, הצנוברים והמלח. מפעילים בפולסים לקיצוץ גס. תוך כדי עיבוד, מוסיפים בהדרגה את שמן הזית, עוצרים מדי פעם כדי לגרד את הדפנות. מערבבים עד שהתערובת אחידה אך לא חלקה לגמרי. מניחים בצד.
2.
פסטה: מחממים שמן במחבת רחבה על אש בינונית-נמוכה. מוסיפים את העוף ומבשלים במשך 8–10 דקות, עד שהוא מזהיב ומתבשל לחלוטין.
3.
מוסיפים את הפסטו ומבשלים עוד 1–2 דקות על אש נמוכה.
4.
מערבבים עם האטריות עד שהן מצופות היטב ברוטב.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!