
2
מנות
זמן הכנה:
10 דק'
10 דק'
זמן הכנה כולל:
25 דק'
25 דק'
רמת קושי: קלה
חלבי
מצרכים
- 250 גרם פסטה פפרדלה מבושלת
- 150 גרם סלמון מעושן (טרי או קפוא)
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות שמיר טרי קצוץ ( או 1.5 כפות שמיר יבש)
- 3 שיני שום כתושות
- 1 בצל לבן קטן קצוץ דק
- 50 גרם חמאה
- 1 מיכל שמנת לבישול
- מלח ופלפל, לפי הטעם
אופן ההכנה
1.
חותכים את הסלמון המעושן לקוביות קטנות, ומשרים בכלי קטן / שקית זיפלוק עם השמיר , השום , ושמן זית. מומלץ להשרות 24 שעות להחדרת טעמים, אבל ניתן לוותר .
2.
מחממים את החמאה בסיר על אש נמוכה.
3.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שנהיה שקוף, נזהרים לא לשרוף את הבצל.
4.
מוסיפים את השמנת, מגבירים לאש גבוהה ומבשלים מכוסה עד לרתיחה.
5.
מוסיפים את השמנת, מגבירים לאש גבוהה ומבשלים מכוסה עד לרתיחה.
6.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
7.
מנמיכים לאש נמוכה , מוסיפים את הסלמון המושרה ומערבבים.
8.
לפני ההגשה מוסיפים את הפסטה ומערבבים עד לכיסוי ברוטב.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!