האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

פסטה פפרדלה ברוטב שמנת סלמון ושום שמיר

2

מנות

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
25 דק'

רמת קושי: קלה

חלבי

מצרכים

  • 250 גרם פסטה פפרדלה מבושלת
  • 150 גרם סלמון מעושן (טרי או קפוא)
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות שמיר טרי קצוץ ( או 1.5 כפות שמיר יבש)
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 בצל לבן קטן קצוץ דק
  • 50 גרם חמאה
  • 1 מיכל שמנת לבישול
  • מלח ופלפל, לפי הטעם

אופן ההכנה

1.

חותכים את הסלמון המעושן לקוביות קטנות, ומשרים בכלי קטן / שקית זיפלוק עם השמיר , השום , ושמן זית. מומלץ להשרות 24 שעות להחדרת טעמים, אבל ניתן לוותר .

2.

מחממים את החמאה בסיר על אש נמוכה.

3.

מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שנהיה שקוף, נזהרים לא לשרוף את הבצל.

4.

מוסיפים את השמנת, מגבירים לאש גבוהה ומבשלים מכוסה עד לרתיחה.

5.

מוסיפים את השמנת, מגבירים לאש גבוהה ומבשלים מכוסה עד לרתיחה.

6.

מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

7.

מנמיכים לאש נמוכה , מוסיפים את הסלמון המושרה ומערבבים.

8.

לפני ההגשה מוסיפים את הפסטה ומערבבים עד לכיסוי ברוטב.

 

 

מתכונים נוספים

ספגטי מחיטה מלאה עם גבינת עזים

פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה

פסטה עם ירקות בסגנון אסייתי במחבת אחת

פסטה פאייה במחבת אחת

פסטה עם פסטו ארוגולה ואגוזי מלך

רוטב פסטה

פסטה פפרדלה עם חמאה חומה, צימוקים וקייל מוקפץ

פסטה אדומה שילדים אוהבים

פסטה אלפרדו בגירסה בריאה יותר

פסטה מוקרמת כמו במסעדות

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן