
4
מנות
זמן הכנה:
5 דק'
5 דק'
זמן הכנה כולל:
0 דק'
0 דק'
רמת קושי: קלה
חלבי
אם אתם אוהבים רטבי פסטה מוקרמים , אתם הולכים לאהוב את רוטב העגבניות המוקרם הזה. לא כבד מידי, מנת פסטה פשוטה וגם בריאה.
מצרכים
- 1 חבילה (450 גרם) פסטה מחיטה מלאה
- 1 קופסאת (425 גרם) שימורי עגבניות מרוסקות
- 1 בצל, קצוץ דק
- 4 שיני שום , פרוסות דק
- 2 כפיות פתיתי צ'ילי אדום
- ¼ כוס בזיליקום טריה קצוצה
- 85 גרם גבינת עיזים
- ¼ 4 כוסות מים
- 2 כפיות מלח גס
- ½ כוס גבינת פרמז'ן מגורדת
אופן ההכנה
1.
במחבת גדולה ועמוקה/ או סיר סוטאז' מניחים את הפסטה, ומעליה את העגבניות , בצל, שום, פתיתי צ'ילי אדום, בזילקיום, גבינת עיזים, מים, ומלח. מכסים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה, ומערבבים מידי פעם.
2.
לאחר שרותח, מנמיכים את האש ומבשלים על חום נמוך 9-11 דקות, עד שהפסטה אל-דנטה והנוזלים יצרו רוטב אחיד וקרמי. אם זה נראה יבש, מוסיפים עוד רבע כוס מים.
3.
מוסיפים את גבינת הפרמז'ן, מכבים את האש, ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול (מלח פלפל).
מפזרים בזיליקום לפני ההגשה.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!