
12
פשטידות מיני
זמן הכנה:
8 דק'
8 דק'
זמן הכנה כולל:
40 דק'
40 דק'
רמת קושי: קלה
חלבי
פחות מ-10 דקות להכנה, ויש לכם פשטידות יפות וטעימות! אם יש לכם עטרות נייר קשיחות, אני ממליצה להשתמש :) אני אוהבת את תבניות המאפינס הקטנות האלה כי הן חדפעמיות והן נראות מדהים! אם אתם מעדיפים להכין קיש גדול, השתמשו בתבנית עגולה סטנדרטית או פיירקס (ניתן גם להכין בצק לתחתית, אם רוצים)
ניתן להחליף את הגבינות במתכון בכל גבינה אחרת שאתם אוהבים (גבינה צהובה וכו')
מצרכים
- 3 כפות שמן זית כתית מעולה
- 2 פלפלים אדומים פרוסים
- 1 פלפל חריף קצוץ, ללא גרעינים לחריפות פחותה
- 2 בצלים סגולים פרוסים
- 2 כוסות חלב
- 2 כוסות גבינת גאודה (או גבינה צהובה) מגורדת
- 1 כוס גבינת פרמזן מגורדת
- 1 כפית מלח גס
- 1/2 כוס בזיליקום טרי קצוץ
- 6 ביצים
אופן ההכנה
1.
מחממים את התנור ל-165 מעלות.
מניחים את 12 תבניות המאפינס על תבנית עם נייר אפייה, ומרססים קלות בשמן.
2.
מחממים מחבת סוטאז' על חום גבוה. מוסיפים את שמן הזית ומחממים.
מוסיפים את הפלפלים והבצלים ומטגנים במשך 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
3.
מעבירים את הפלפלים והבצלים הקלויים לקערה גדולה יחד עם שאר המצרכים ומערבבים היטב.
4.
בעזרת כף גדולה, ממלאים את התערובת באופן אחיד בתבניות.
אופים במשך 30-35 דקות.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!