קוגל האיטריות הקלאסי הזה שמתובל במלח ופלפל הוא תוספת פשוטה שניתן להגיש חם או קר. שימו לב: הקוגל נאפה בתנור במשך שעה, ולכן כשמבשלים את האיטריות יש להרתיח אותם למספר דקות בלבד, ולא לבשל בישול מלא.
מצרכים
תרסיס שמן
3 ביצים
1 כפית גדושה מלח
1/2 כפית פלפל שחור
220 גרם אטריות ביצים, מבושלות (לא לגמרי, ראה לעיל)
60 גרם מרגרינה, חתוכה לקוביות קטנות
אופן ההכנה
1.
מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים תבנית ריבועית או עגולה בקוטר 22 ס"מ.
2.
טורפים את הביצים ומוסיפים את המלח ופלפל.
3.
מוסיפים את האיטריות וקוביות המרגרינה ומערבבים היטב.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!