קונפי אנטריקוט ביין ושום

6

מנות

זמן הכנה

15 דק

זמן כולל

180 דק

רמת קושי: קלה

בשרי

מצרכים

  • 1.5 ק'ג אנטריקוט טרי* פרוס ל 6 מנות (כ 250 גרם למנה)
  • 1 כוס שמן זית
  • חופן נדיב של שום פרוס יבש
  • 1 כף מלח גס
  • 1 כף שטוחה פלפל שחור גרוס
  • 2 כוסות יין אדום מתוק
  • 1 כוס מים

אופן ההכנה

1.

מוציאים את הנתחים מהמקרר כשעה לפני ההכנה וצורבים במחבת פסים או בגריל לסגירה וקבלת פסים על הנתח. מניחים בתבנית אפיה את הנתחים כאשר אחד יושב על גבי השני עד לחציו של השני ( כמו פריסה של מניפה. פעולה זאת עוזרת לבשר שלא יתייבש בתנור).

2.

מערבבים את שאר המצרכים למרינדה חלקה ויוצקים על הסטייקים עד לכיסוי מלא. (יש לשים לב שהכלי / תבנית בו מונח הבשר לא יהיה גדול מדי על מנת שהנוזל יכסה את כל הבשר)

3.

עוטפים היטב בנייר אפיה, ומעל בנייר כסף.

4.

מעבירים לתנור שחומם מראש ל 150 מעלות עם תבנית מים בתחתית התנור (ליצירת אדים). אופים לכשעתיים וחצי עד לריכוך מלא.

* כיום ישנם בשוק המון נתחי אנטריקוט מעגלים שונים וברמות יישון שונות. יש לוודא עם הקצב שאתם מקבלים אנטריקוט טרי משחיטה מקומית.

 גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.

מתכונים נוספים

אנטריקוט על האש עם גזר לבן קריספי

שיפודי בשר בתיבול מעורב ירושלמי

צלי צלעות בקר בחזרת

צלי צלעות בקר קלאסי

בריסקט בתנור עם תפוחים צלויים

בריסקט בתנור עם סילאן ומרינדה יבשה

אוזן אסאדו

סליידר לביבות תפוחי אדמה וכדורי הודו

סליידר לביבות תפוחי אדמה ופסטרמה

טאג'ין טלה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן