האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קינוח שכבות מוס תות

זמן הכנה:
20 דק'
זמן הכנה כולל:
20 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

מוס תות
  • 1/2 1 כוסות תותים טריים או קפואים (מופשרים, ללא הנוזלים)
  • 1 מיכל ריצ' (250 מ'ל)
  • 3 כפות פודינג וניל
  • 1/2 2 כפות אבקת סוכר
רוטב תות
  • 1 כוס תותים טריים או קפואים (מופשרים, ללא הנוזלים)
  • 2 כפיות סוכר
שכבת פירורים
  • 150 גרם ביסקויטים

אופן ההכנה

1.

מוס תות: טוחנים את התותים במעבד מזון/ או בעזרת בלנדר מוט עד למרקם אחיד.

2.

בקערת מיקסר מקציפים את הריצ' עם הפודינג וניל למשך 30 שניות.

3.

מוסיפים את התותים הטחונים ואת אבקת הסוכר וממשיכים להקציף במהירות גבוהה עד לקבלת מרקם יציב.

4.

רוטב תות: טוחנים את התותים והסוכר במעבד מזון/ או בעזרת בלנדר מוט עד למרקם אחיד.

5.

פרורים: טוחנים את הביסקויטים לפרורים גסים, במעבד מזון עם להב סכין או ידנית ( - להכניס את הביסקויטים לשקית הקפאה ולרסק בעזרת מערוך או כלי כבד אחר).

6.

הרכבה: לפני ההגשה מסדרים בכוסות קינוח שכבה של רוטב התות, פרורים, ומוס תות .

ניתן להכין גם את מוס התות בפני עצמו , ללא הרוטב ושכבת הפירורים.

מתכונים נוספים

מוס שוקולד אבוקדו

כוסות לימונשלי חלומי

תגובות

  1. שירה21:1813/03/2025
    כמה כוסות יוצא מהמתכון?
    • מערכת מניו22:2813/03/2025
      היי שירה תלוי בגודל הכוסות שאת משתמשת
  2. נעה21:0012/03/2025
    תודה על המתכון, האם ניתן להקפיא?
    • מערכת מניו23:0212/03/2025
      היי נעה, את הקינוח השלם עם שכבות הפירורים ורוטב תות אי אפשר להקפיא. אפשר להכין את המוס מראש ולאחסן במקפיא בקופסה אטומה היטב כדי למנוע ספיגת ריחות מהמקפיא ולשמור על המרקם.,עד שבועיים - שלושה. קחי בחשבון שהמרקם יהיה שונה מעט לאחר ההפשרה. בהצלחה!
  3. ת17:1913/02/2025
    אפשר להשתמש בתותים קפואים? צריך להפשיר אותם לפני?
    • מערכת מניו19:0713/02/2025
      אפשר בהחלט להשתמש עם תותים קפואים, יש להפשיר אותם קודם וכדאי גם לסנן מהנוזלים אם יש.

הוספת תגובה

דילוג לתוכן