
זמן הכנה:
20 דק'
20 דק'
זמן הכנה כולל:
20 דק'
20 דק'
רמת קושי: קלה
פרווה
מצרכים
מוס תות
- 1/2 1 כוסות תותים טריים או קפואים (מופשרים, ללא הנוזלים)
- 1 מיכל ריצ' (250 מ'ל)
- 3 כפות פודינג וניל
- 1/2 2 כפות אבקת סוכר
רוטב תות
- 1 כוס תותים טריים או קפואים (מופשרים, ללא הנוזלים)
- 2 כפיות סוכר
שכבת פירורים
- 150 גרם ביסקויטים
אופן ההכנה
1.
מוס תות: טוחנים את התותים במעבד מזון/ או בעזרת בלנדר מוט עד למרקם אחיד.
2.
בקערת מיקסר מקציפים את הריצ' עם הפודינג וניל למשך 30 שניות.
3.
מוסיפים את התותים הטחונים ואת אבקת הסוכר וממשיכים להקציף במהירות גבוהה עד לקבלת מרקם יציב.
4.
רוטב תות: טוחנים את התותים והסוכר במעבד מזון/ או בעזרת בלנדר מוט עד למרקם אחיד.
5.
פרורים: טוחנים את הביסקויטים לפרורים גסים, במעבד מזון עם להב סכין או ידנית ( - להכניס את הביסקויטים לשקית הקפאה ולרסק בעזרת מערוך או כלי כבד אחר).
6.
הרכבה: לפני ההגשה מסדרים בכוסות קינוח שכבה של רוטב התות, פרורים, ומוס תות .
ניתן להכין גם את מוס התות בפני עצמו , ללא הרוטב ושכבת הפירורים.