האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

קסרול פרנץ' טוסט

6

מנות

זמן הכנה:
15 דק'
זמן הכנה כולל:
1 שעות ו15 דק'

רמת קושי: קלה

חלבי

השקיעו מעט הכנה בערב שלפני, ובבוקר כל המשפחה תיהנה מהתוצאה! הגרסה הזו דלה יותר בשומן מהמתכון הקלאסי, אבל עדיין עשירה וטעימה בדיוק באותה מידה.

מצרכים

  • תרסיס שמן
  • 1/2 כוס יוגורט טבעי דל שומן
  • 1 כוס חלב דל שומן
  • 2 ביצים שלמות + 2 חלבונים
  • 1 כפית קינמון
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • גרידה ומיץ מתפוז אחד
  • קמצוץ מלח גס
  • 12 פרוסות לחם או חלה מחיטה מלאה, חתוכות לקוביות בגודל 5 ס"מ
  • 2 כוסות אוכמניות

אופן ההכנה

1.

מרססים תבנית אפייה או כלי קסרול בגודל 23x33 ס"מ בספריי שמן למניעת הידבקות.

2.

בקערה טורפים יחד יוגורט, חלב, ביצים וחלבונים, קינמון, וניל, גרידת תפוז, מיץ ומלח.

 

3.

מסדרים את קוביות הלחם בתבנית ויוצקים מעל את התערובת באופן שווה. מפזרים את האוכמניות מעל. מכסים בנייר אפייה ולאחר מכן עוטפים בנייר אלומיניום. מצננים במקרר למשך הלילה.

 

4.

מחממים תנור ל-175 מעלות. אופים את הקדירה כשהיא מכוסה במשך 45 דקות. מסירים את הכיסוי ואופים 15-20 דקות נוספות עד שהחלק העליון מזהיב והופך פריך.

 

הצעת הגשה: מגישים עם סירופ מייפל חמים.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

פרנץ' טוסט אישי אפוי עם בננות מקורמלות

פרנץ' טוסט בטעם סמור'ס

פרנץ' טוסט משפחתי אפוי בתנור

פרנץ' טוסט קינמון משאריות חלה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן