אני אוהבת להכין רוטב פסטה ביתי, והשימוש בסיר לחץ הופך את התהליך למהיר הרבה יותר.
מצרכים
2 כפות בצל, קצוץ דק
1 שן שום, קצוצה
3 כוסות עגבניות מרוסקות משימורים
2 כפות רסק עגבניות
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
2 כפיות בזיליקום
1 כפית אורגנו
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1/2 עלה דפנה
1/4 כוס יין אדום יבש
אופן ההכנה
1.
מחממים שמן בסיר לחץ ומטגנים את הבצל והשום עד לריכוך.
2.
מוסיפים את שאר המצרכים לסיר , סוגרים את המכסה ומביאים ללחץ.
3.
מבשלים על לחץ גבוה במשך 20 דקות. משחררים את הלחץ בזהירות ומסירים את המכסה. מתקנים תיבול לפי הטעם, ואם רוצים מרקם סמיך יותר, מבשלים על אש גבוהה עד שהרוטב מצטמצם.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!