2/3 כוס זמן הכנה 5 דק זמן כולל 15 דק רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 170 גרם פלפלים חריפים , ללא הגבעולים וקצוצים גס 4 שיני שום, קצוצות גס 1/2 כפית מלח גס 1 כף שמן זית 2 כפות סוכר לבן 2 כפות חומץ יין אדום או חומץ תפוחים אופן ההכנה 1. שמים את כל המרכיבים במעבד מזון , או קוצצים דק ביד או מועכים בעזרת כותש, עד שמתקבלת תערובת גסה. 2. מעבירים לסיר קטן ומבשלים על להבה נמוכה עד לרתיחה עדינה. ממשיכים לבשל במשך 5–8 דקות, או עד שהריח החריף נחלש. 3. מסירים מהאש ומניחים לרוטב להתקרר. 4. אחסון: בכלי אטום במקרר למספר חודשים. קרדיט צילום: ג'יימי לגר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!