8-10 מנות
רמת קושי: קלה
פרווה
שברי השוקולד היפהפיים האלה משלבים פירות יבשים ואגוזים לתוצאה אלגנטית אך פשוטה להכנה– מושלם כקינוח, פינוק או כמתנה ארוזה בצלופן וסרט. ניתן לגוון עם שילובים שונים של פירות יבשים ואגוזים לפי הטעם.
מרפדים תבנית בגודל 20x20 ס"מ בנייר אלומיניום ומניחים בצד.
מחממים את השוקולד צ'יפס בסיר קטן על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד עם מרית, עד שהוא נמס לחלוטין וחלק.
יוצקים את השוקולד המומס לתבנית ומשטחים בעזרת מרית לשכבה אחידה. מפזרים מעל את הפירות היבשים והאגוזים.
מצננים במקרר במשך 30 דקות או עד שהשוקולד מתקשה.
מקלפים את נייר האלומיניום ושוברים או חותכים לחתיכות גדולות. מגישים מעט קר.
אחסון: ניתן לשמור במקרר עד שבוע.