חוואיג' לקפה הוא תערובת ייחודית של ג'ינג'ר, ציפורן, קינמון והל, המושלמת להוספה לשוקו חם.
פשוט הוסיפו לכל אבקת שוקולית מוכנה או עיקבו אחרי המתכון שלנו לשוקו חם המושלם.
מצרכים
2 כפות קקאו לא ממותק
28 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
1 כפית גדושה חוויאג' לקפה
1 כוס חלב מלא, חלב קוקוס, חלב שקדים או מים
1 כף סוכר (אופציונלי)
קצפת (אופציונלי)
אופן ההכנה
1.
בסיר קטן שמים את הקקאו, שוקולד קצוץ וחוויאג'.
מוסיפים את החלב ומערבבים היטב, תוך כדי בישול על אש נמוכה.
מוסיפים סוכר לפי הטעם, אם רוצים.
2.
מוזגים את השוקו החם לספל, ומעטרים בקצפת (אם רוצים) וחוויאג'.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!