לא צריך לעבוד קשה ולהשתמש עם הרבה מצרכם כדי להכין שמן זית מתובל, והוא סופג את הטעמים תוך יום אחד ונשמר עד חצי שנה! ניתן להשתמש בשמן הזית המתובל כמו שהייתם משתמשים בכל סוג מתכון לסלטים, רטבים, וכו – רק שהטעם יהיה משודרג הרבה יותר משמן זית רגיל…
ניתן גם לזלף על לחמים שונים (כמו פוקאצ'ה, פיצה, לחם מחמצת…),דגים , פסטות, ירקות ועוד!
מצרכים
2 כוסות שמן זית כתית מעולה
1/4 כוס עגבניות מיובשות קצוצות
1/4 כוס בזיליקום טרי קצוץ
אופן ההכנה
1.
מניחים את כל המצרכים בצנצנת ומשתמשים לפי הצורך.
מומלץ לחכות 24 שעות עד לספיגת הטעמים בשמן.
טיפים: ניתן להשתמש בעגבניות המיובשות שנארו בשמן אחרי התיבול בסלטים, כריכים, עוף, דגים ועוד.
רעיונות נוספים לתיבול שמן זית: רוזמרין, טימין, אורגנו, פלפל צ'ילי.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!