
4
מנות
זמן הכנה:
10 דק'
10 דק'
זמן הכנה כולל:
15 דק'
15 דק'
רמת קושי: קלה
פרווה
השקשוקה המקסיקנית (Huevos Rancheros) היא טוויסט מגניב לשקשוקה הישראלית המסורתית.
מצרכים
- 1/2 1 כפות שמן זית
- 1 בצל בינוני, קצוץ
- 2 כוסות ירקות קצוצים, כגון פטריות, פלפלים, קייל ו/או קישואים
- 1 חלפיניו, כתוש
- 1 (425 גרם) קופסת שימורי שעועית שחורה, שטופה ומסוננת
- 1 (425 גרם) קופסת שימורי עגבניות חתוכות
- 1 כפית כמון
- 1 כפית כוסברה
- 1 כפית פפריקה מעושנת
- 8 ביצים
- להגשה: 8 טורטיות קטנות
- תוספות אופצינאליות: גבינה/ אבוקדו/ שמנת חמוצה
אופן ההכנה
1.
מחחמים מחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים שמן זית, וכשחם, מטגנים את הבצל את לריכוך.
2.
מוסיפים את הירקות ומבשלים עד שהם רכים.
3.
מוסיפים את השעועית, שימורי עגבניות, ותבלינים ומבשלים על חום נמוך לכמה דקות.
4.
משתמשים עם כף כדי ליצור 4 שקעים בתערובת. שופכים ביצה לתוך כל גומה.
5.
מכסים את המחבת עם מכסה ומבשלים עד להתייצבות הביצים.
בינתיים, מחממים את הטורטיות ומכינים את התוספות.
6.
.מגישים ביצה אחת בתוך כל טורטיה יחד עם התוספות
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!