האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

כריכי צורות צבעוניים

מה צריך:

  • לחם פרוס לבן וכהה
  • סכין חדה
  • קורצני עוגיות בצורות שונות
  • ממרחים מתוקים כמו: נוטלה או ממרח רוזמרי, ריבת חלב, ממרח חלבה, ריבת תות איכותית, חמאת בוטנים ועוד…

מה עושים:

1. במרכז פרוסת הלחם קורצים צורה בעזרת חותכן עוגיות.

2. חותכים את קצוות הפרוסה ליצירת צורה של מלבן יפה וסימטרית. מוודאים שהצורה שקרצנו ממוקמת בדיוק במרכז.

3. חותכים עוד פרוסת לחם בגודל זהה, אבל הפעם – לא קורצים אותה.

4. מורחים ממרח אהוב על הפרוסה השלמה, מכסים בפרוסה הקרוצה ליצירת כריך עם "חור" בצורה יפה.

נראה מהמם על כל בופה ומוצלח ביותר גם בממרחים מלוחים, נסו פסטו – לירוק, ממרח עגבניות – לאדום, גבינות שונות – לצבע לבן, גבינה צהובה – לצהוב, ואפילו טונה.

קרדיט: קפה ויפה

קרש עץ ושיש באדיבות פוקס הום. הפוסט בשיתוף קפה עלית

צילום: שושי סירקיס לקפה ויפה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן