הגלידה כבר בפנים , ואתם הדובדבן שבקצפת!
הקרדיט לעטרה אסקוצקי על הרעיון והביצוע.
משלוח שיכול להיות אישי עם קופסת גלידה קטנה או משפחתי עם כמה קופסאות קטנות בטעמים שונים או קופסת גלידה אחת גדולה.
מוסיפים גביעי גלידה – שימו לב שאם מכינים את רוב המארז מראש (חוץ מהגלידה עצמה כמובן , שמשאירים במקפיא עד לזמן המשלוח), כדאי לעטוף את הגביעים בשקית צלופן / נייר כדי שלא יתייבשו.
מצרפים תוספות כייפיות כמו עדשים וסוכריות צבעוניות לקישוט, שוקולד צ'יפס, אגוזים קצוצים, מיני מרשמלו, כדורי קליק… אורזים בקופסאות רוטב קטנות או שקיות צלופן או פסגור.
לפינוק אולטמטיבי מצרפים גם קופסאות רוטב מלאות בקצפת , סירופים בטעמים, ורטבים. אפשר לכלול סירופ שוקולד , סירופ מייפל, ממרח לוטוס, רוטב פירות יער… רוצים תוצרת בית? אפשר להכין רוטב שוקולד קהלואה, או רוטב קרמל / קרמל מלוח.
ניתן להוסיף גם כף גלידה קפיצית, שתישאר לשימוש גם אחרי שהמשלוח שלכם ייאכל…