2 מנות זמן הכנה 2 דק זמן כולל 2 דק רמת קושי: קלה חלבי הבננה הקפואה בשייק הבריא הזה תורמת למרקם קרמי דומה לגלידה. מצרכים 1 בננה בינונית בשלה מאד, קפואה* 1/2 כוס יוגורט וניל דל-שומן 1/4 כוס אגוזי מלך, קצוצים 1-2 כפות דבש אופן ההכנה 1. שמים את הבננה, יוגורט, אגוזי מלך, ו-1 כף דבש בבלנדר / נינג'ה. 2. מערבלים על מהירות נמוכה עד שהמרכיבים מתחילים להתאחד. 3. מגבירים את המהירות וממשיכים לטחון עד שנהיה מרקם חלק. לשייק מתוק יותר, מוסיפים כף נוספת של דבש. מגישים מייד. * כדי להקפיא את הבננה, מקלפים את הבננה וחותכים לקוביות גדולות. עוטפים בפלסטיק ומקפיאים למשך כמה שעות או לילה. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!