פרנץ' טוסט משפחתי אפוי בתנור

8

מנות

זמן הכנה

10 דק

זמן כולל

22 דק

רמת קושי: קלה

חלבי

השיטה הכי טובה להכין פרנץ' טוסט (לחם מטוגן) בכמויות זה בתנור. במקום לעמוד ולטגן כל פרוסה, מכינים את כל הפרוסות בו זמנית בתנור ונהנים ביחד מפרנץ' טוסט חם וטרי הישר מהתנור. איזה כיף שיש דרך טעימה להשתמש בשאריות החלה משבת:)

מצרכים

  • 4 ביצים , טרופות
  • 1/2 כוס שמנת
  • 1 כף סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית קינמון (לא חובה)
  • 8 פרוסות חלה
  • 2 כפות שמן זית
  • הצעת הגשה: סילאן /סירופ מייפל/ יוגורט יווני

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל190 מעלות.

2.

בקערה גדולה מערבבים את הביצים, שמנת, סוכר, וניל, וקינמון (אם משתמשים).

טובלים את החלה בבלילה , ניתן להשרות עד ל-30 דקות בבלילה.

3.

מברישים תבנית תנור בשמן ומכניסים לתנור ל-10 דקות.

מניחים את פרוסות החלה על התבנית ואופים 6 דקות.

 

4.

הופכים את פרוסות החלה ואופים 5 דקות נוספות (או יותר) עד שנהיה צבע זהוב-חום.

מגישים חם עם זילוף סילאן/סירופ מייפל , ולצד יוגורט.

מתכונים נוספים

ברוסקטה קישואים

סלט פנצנלה

פוקאצ'ות

גביניות מלוחות

גרנולה קוקוס

טוסט כמו בחנויות

סטראטה – מאפינס איטלקי משאריות חלה

קסרול פרנץ' טוסט

פרנץ' טוסט בטעם סמור'ס

גרנולה עם שמן זית סילאן וסומאק

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן