אורז בסמטי

6

מנות

זמן הכנה

10 דק

זמן כולל

35 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 2 כוסות אורז בסמטי יבש
  • 1 כף שמן
  • 1/3 3 כוסות מים
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

1.

שוטפים את האורז במים קרים ומסננים היטב.

2.

מחממים סיר בינוני ומוסיפים את השמן.

מוסיפים את האורז ומבשלים תוך כדי עירבוב במשך 2 דקות.

3.

מוסיפים את המים והמלח, מכסים את הסיר, ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.

4.

מנמיכים את האש לאש נמוכה ומבשלים (מכוסה) במשך 20 דקות, עד שהאורז רך וכל המים נספגים.

5.

מסירים מהאש, ממתינים 5 דקות, ואז פותחים את הסיר ומערבבים קלות עם מזלג.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלט ים תיכוני עם ירקות קלויים וקוסקוס מחיטה מלאה

פסטה פסטו עם עוף

מניפות בטטה

אוזן אסאדו

ספגטי מחיטה מלאה עם גבינת עזים

פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה

פסטה עם פסטו ארוגולה ואגוזי מלך

סיגר בטטה וגבינות של המסעדות

ארנצ'יני על מצע רוטב רוזה

בלינצ'ס מטוגנים

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן