פסטה אדומה שילדים אוהבים

5

מנות

זמן הכנה

5 דק

זמן כולל

30 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

לפסטה הזאת אני גם קוראת "פסטה של עצלניות במקסימום" – התוספת הכי קלה להכנה שאהובה במיוחד על הילדים (ולא רק!)

מצרכים

  • 1 חבילה פסטה
  • 1-2 כפות מלח
  • 3 כפות שמן
  • 1/2 כפית שום גבישי
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1כף אבקת מרק עוף פרווה
  • 240 גרם רסק עגבניות
  • 1/3כוס סוכר

אופן ההכנה

1.

בסיר בינוני מבשלים את הפסטה עם מלח עד לריכוך.

2.

כשהפסטה מוכנה, שופכים את רוב מי הבישול מהסיר, משאירים כ-1 כוס מהמים בסיר עם הפסטה.

3.

מוסיפים בסיבובים שמן, אבקת מרק , תבלינים, רסק עגבניות וסוכר , ומערבבים.

4.

ממשיכים לערבב על אש גבוהה עד שמתחיל לבעבע.

5.

מנמיכים לאש נמוכה ומבשלים 5 דקות נוספות.

מתכונים נוספים

פסטה פסטו עם עוף

לזניית קישואים וגבינות

ספגטי מחיטה מלאה עם גבינת עזים

פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה

פסטה עם ירקות בסגנון אסייתי במחבת אחת

פסטה פאייה במחבת אחת

פסטה עם פסטו ארוגולה ואגוזי מלך

רוטב פסטה

פסטה פפרדלה עם חמאה חומה, צימוקים וקייל מוקפץ

פסטה אלפרדו בגירסה בריאה יותר

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן