רוטב פסטה

4

מנות

זמן הכנה

5 דק

זמן כולל

25 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

אני אוהבת להכין רוטב פסטה ביתי, והשימוש בסיר לחץ הופך את התהליך למהיר הרבה יותר.

מצרכים

  • 2 כפות בצל, קצוץ דק
  • 1 שן שום, קצוצה
  • 3 כוסות עגבניות מרוסקות משימורים
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • מלח ופלפל שחור גרוס טרי
  • 2 כפיות בזיליקום
  • 1 כפית אורגנו
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 עלה דפנה
  • 1/4 כוס יין אדום יבש

אופן ההכנה

1.

מחממים שמן בסיר לחץ ומטגנים את הבצל והשום עד לריכוך.

2.

מוסיפים את שאר המצרכים לסיר , סוגרים את המכסה ומביאים ללחץ.

3.

מבשלים על לחץ גבוה במשך 20 דקות. משחררים את הלחץ בזהירות ומסירים את המכסה. מתקנים תיבול לפי הטעם, ואם רוצים מרקם סמיך יותר, מבשלים על אש גבוהה עד שהרוטב מצטמצם.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

פסטה פסטו עם עוף

לזניית קישואים וגבינות

ספגטי מחיטה מלאה עם גבינת עזים

פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה

פסטה עם ירקות בסגנון אסייתי במחבת אחת

פסטה פאייה במחבת אחת

פסטה עם פסטו ארוגולה ואגוזי מלך

פסטה פפרדלה עם חמאה חומה, צימוקים וקייל מוקפץ

פסטה אדומה שילדים אוהבים

פסטה אלפרדו בגירסה בריאה יותר

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן