אגרול סיני

20

מנות

זמן הכנה:

60 דק

זמן כולל:

60 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

בסיס האגרול
  • אפשרות 1: חבילה עלי פילו מופשרים
  • אפשרות 2: 20 יחידות עלים לאגרול סיני
מילוי
  • 3 גזרים מגורדים
  • 1 ראש כרוב קצוץ
  • 3 בצל חתוך לרבעי טבעות לא עבים
  • 1 סלסלה נבטים סיניים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות שמן

אופן ההכנה

1.

מילוי: 

בסיר גדול מאדים גזר, בצל וכרוב לריכוך חלקי.

2.

מוסיפים נבטים ותבלינים,

מערבבים.

3.

מאדים עוד דקה ומסירים מהאש.

4.

מקררים ומסננים מעודפי נוזלים.

5.

האגרול: 

אפשרות 1 בצק פילו: 

פותחים את הבצק וחותכים את כל ערימת שכבות הבצק לריבועים בגודל של 12X12 ס"מ.

כל אגרול דורש 3 שכבות בצק.

6.

מניחים על משטח עבודה 3 שכבות בצק ריבועי מניחים מהמלית בקצה אחד של ריבוע הבצק ומשאירים כ-1.5 ס"מ בצק ללא מילוי.

7.

סוגרים את הצדדים מעל המילוי ומגלגלים לצורת אגרול.

8.

אפשרות 2: 

מניחים בקצה אחד של העלה מלית, סוגרים את השוליים ומגלגלים לאגרול, בדומה לסגירה של בלינצ'ס.

9.

טיגון: 

מרתיחים שמן בסיר. 

10.

בודקים שהשמן חם דיו - מכניסים קיסם עץ לשמן, אם נוצר סביבו בעבוע עדין - השמן מוכן לטיגון.

11.

מטגנים את האגרול להשחמה נאה.

12.

מניחים על ניר סופג.

13.

מגישים עם רוטב חמוץ מתוק או רוטב צ'ילי מתוק.

תנאי אחסון: במקרר שלושה ימים, בהקפאה לאורך זמן. יש להעביר מההקפאה ישירות לחימום בלי הפשרה.

מתכונים נוספים

סלט פנצנלה

סלמון על מצע עדשים שחורות עם גזר ורוטב חרדל קרמי

מרק אפונה ונענע קר

מרק דלורית וכורכום

נגיסי נקניקיות

נאצ'וס עם תוספות

מרק עדשים אדומות עם טופינג עגבניות מיובשות

מרק אטריות סובה

סלמון צלוי על מצע תרד מאודה

ברוסקטה קישואים

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן