ארוחת ניצול שאריות עוף

מנות

זמן הכנה:

15 דק

זמן כולל:

15 דק

רמת קושי: קלה

בשרי

נשאר לכם עוף? יש לכם עוף מהמרק? אל תזרקו.

ארוחה מושלמת שמנצלת את כל שאריות העוף

מצרכים

  • שאריות עוף קרועים לחתיכות לא גדולות
  • 2 בצל – חתוכים לרבעי טבעות
  • 2 גזר- חתוכים למקלות בינונים
  • 1 קישוא- חתוך למקלות בינונים
  • 1 כוס קוביות סלרי
  • 1 פלפל אדום – רצועות דקות
  • 1 כוס כרוב קצוץ
  • 3 כפות שמן
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כף גריל עוף
  • 6 שיני שום כתושות
  • 1 כפית כורכום
  • פלפל שחור
  • 3 כפות קטשופ
  • 2 כפות סוכר חום
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

אופן ההכנה

1.

תהליך ההכנה: 

במחבת גדולה, מאדים בצל במשך כדקה.

2.

מוסיפים את יתר הירקות, מאדים מספר דקות ולא יותר מדי כדי שישאר קראנצ'י.

3.

מוסיפים את העוף ומקפיצים דקה.

4.

מוסיפים תבלינים ומקפיצים עוד דקה עם התבלינים.

5.

מוסיפים מעט מים כדי ליצור רוטב שיבוא על תוספת הפחמימה שתחליטו להגיש עם המנה, מערבבים היטב.

6.

מגישים: שמים את הפחמימה בצלחת ויוצקים מעליה מהעוף והירקות. אני אוהבת להוסיף עוד קצת בצל ירוק טרי ושומשום שחור בהגשה

7.

הערה: אפשר לשלב גם שאריות בשר בקר קרועים לשערות ולגוון בירקות והתבלינים. כל הנ"ל הם המלצה.

תנאי אחסון: במקרר שלושה ימים. בהקפאה לאורך זמן.

מתכונים נוספים

עוף "טריק בצ'יק"

עוף בסיידר עם בטטות

קציצות עוף

פסטה פסטו עם עוף

עוף שלם צלוי

עוף עם פירות צלויים

עוף בסיבובים

פופקורן עוף ברוטב סרירצ'ה ודבש

צ'יקן פיקטה (חזה עוף עם צלפים)

סליידר לביבות תפוחי אדמה ועוף מטוגן

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן