9 מנות זמן הכנה: 10 דק זמן כולל: 100 דק רמת קושי: קלה פרווה יש הרבה מתכונים לקיגל תפוחי אדמה, וזאת הגירסה שלי, ללא בצל או שאר ירקות, עם 5 מצרכים ואלף מחמאות! מומלץ להוסיף לצ'ולנט בתוך שקית ייעודית , למחרת בבוקר יוצא מעדן! מצרכים 5 תפוחי אדמה גדולים, קלופים 1/4 כוס שמן זית איכותי 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור 1 ביצה אופן ההכנה 1. מחממים תנור ל180 מעלות. מגרדים את תפוחי האדמה במגרדת / פומפיה דקה. (אם מכפילים כמות, כדאי להשתמש עם קוצץ חשמלי) 2. סוחטים מעט את תפוחי האדמה המגורדים כדי להיפטר מעודף נוזלים, ומעבירים לקערה בינונית. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים. 3. מעבירים את הבלילה לתבנית ריבועית קטנה או אינגלייש קייק משומנת או מרופדת בנייר אפיה. 4. אופים במשך שעה עד שעה וחצי.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!