4 כוסות זמן הכנה 10 דק זמן כולל 25 דק רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 1 כוס פארו (גרעיני כוסמין) 2 כוסות עגבניות שרי או עגבניות גרייפ חצויות 1 כף מיץ לימון 2 כפות שמן זית ¼ כוס בזיליקום טרי, קצוץ דק מלח גס פלפל שחור גרוס אופן ההכנה 1. בסיר קטן מכוסה חלקית, מבשלים את הפארו עם 2 כוסות מים על אש נמוכה. מכבים את האש ומכסים את הסיר, עד שהפארו סופג את כל הנוזלים ומתבשל לגמרי. 2. מעבירים את הפארו לקערה ומוסיפים את העגבניות, מיץ לימון, שמן זית, ובזיליקום. מערבבים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מגישים חם או קר . קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!