האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

אוזן אסאדו

6

מנות

זמן הכנה:
25 דק'
זמן הכנה כולל:
2 שעות ו10 דק'

רמת קושי: קלה

בשרי

מצרכים

בצק פריך
  • 500 גרם קמח
  • 200 גרם מרגרינה
  • 1/2 כף מלח
  • 130 גרם מים
אסאדו
  • 500 גרם אסאדו ללא עצם, מתובל במלח גס ופלפל שחור
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 כוס יין אדום
  • 5 שיני שום
  • 2 כפות סוכר
ציפוי
  • 1 ביצה טרופה
  • שומשום וקצח (לא חובה)

אופן ההכנה

1.

בצק פריך: מערבבים יחד את כל מצרכי הבצק ונותנים לבצק לנוח במשך שעה.

2.

אסאדו: מחממים תנור ל140 מעלות.

במחבת בינונית (ללא שמן) סוגרים את האסאדו מכל הצדדים.

3.
מוסיפים את שאר החומרים ומצמצמים תוך כדי רתיחה.
4.
מעבירים לתבנית אפיה ומכסים בניר אפיה.
5.
צולים את האסאדו בתנור למשך 3 שעות.
6.
לאחר האפיה מפרקים את האסאדו - ניתן לעשות זאת בעזרת הידיים עם כפפות מגינות חום , או באמצעות 2 מזלגות.
7.

הרכבה: מחממים תנור ל 200 מעלות.

מחלקים את הבצק ל-6 כדורים. מרדדים כל כדור לעיגול.

8.

בעזרת כף מסדרים במרכז כל עיגול בצק כמות נדיבה של אסאדו מפורק.

9.

סוגרים את הבצק לצורת אוזן המן ומהדקים היטב מכל הצדדים.

10.

מברישים את הבצק בביצה מכל הכיוונים, ומפזרים מעל שומשום וקצח.

11.

אופים עד להזהבה.

גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.

מתכונים נוספים

סליידר לביבות תפוחי אדמה וכדורי הודו

סליידר לביבות תפוחי אדמה ופסטרמה

סליידר לביבות תפוחי אדמה וסטייק

סליידר לביבות תפוחי אדמה וקורנביף

טאג'ין טלה

נקניקיות עם סלסת תירס

צלעות טלה עם שום ונענע

סטייק עם רוטב נענע ורימונים

כופתא קבב עם אספרגוס ועגבניות

פסטה בולונז

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן