אצבעות מוצרלה מטוגנות

12

מנות

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
20 דק'

רמת קושי: קלה

חלבי

מצרכים

  • 12 אצבעות גבינת מוצרלה (ניתן למצוא בסופרים רבים), לאחר הסרת העטיפה
  • 2 ביצים, טרופות
  • 1 כוס קמח לבן
  • 2 כוסות פירורי לחם מתובלים
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

1.

שמים את הביצים בצלחת אחת, את הקמח בצלחת שנייה, ואת פירורי הלחם בצלחת שלישית.

2.

טובלים כל מקל גבינת מוצרלה בקמח, לאחר מכן בביצים ולבסוף בפירורי הלחם. מניחים על צלחת. חוזרים על הפעולה עד שכל מקלות הגבינה מצופים.

3.

יוצקים שמן לסיר גדול או למכשיר לטיגון עמוק.

מחממים את השמן ל-175 מעלות צלזיוס.

4.

מניחים את מקלות הגבינה בשמן החם ומטגנים עד שהם זהובים מכל הצדדים. מוציאים לנייר סופג לניקוז השמן העודף.

הצעת הגשה: הגישו לצד מטבלים לבחירתכם, כמו רוטב מרינרה, קטשופ, מיונז ועוד.

קרדיט צילום : ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלמון צלוי על מצע תרד מאודה

ברוסקטה קישואים

לחם זעתר שטוח

פטריות ממולאות בעגבניות מיובשות וגבינת ברי

קרפ מלוח / בלינצ'ס עם ירקות

מרק סלרי מוקרם

מרק "עוף" פרווה (וטבעוני!)

סלמון ברימון וסומאק עם לימונים צרובים

סלט פנצנלה

אוזני המן פיצה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן