האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

ארטיק אבטיח

8

מנות

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
10 שעות

רמת קושי: קלה

פרווה

שני המאכלים המרעננים ביותר של הקיץ – אבטיח וקרטיבים – מתאחדים יחד לכדי רענון אולטימטיבי: ארטיק אבטיח!

מצרכים

  • 1/2 2 כוסות אבטיח ללא גרעינים, חתוך לקוביות
  • 1/2 כוס פטל קפוא, מופשר
  • 6 כפות סוכר
  • 1 כף ועוד 2 כפיות מיץ לימון טרי

אופן ההכנה

1.

טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר / מעבד מזון / נינג'ה ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק לחלוטין.

2.

מסננים את התערובת לתוך כוס מדידה בנפח 2 כוסות.

3.

מחלקים את המחית באופן שווה לתבניות ארטיקים ומקפיאים למשך לילה. (ניתן להכין עד שבוע מראש ולשמור בהקפאה.)

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

מיני מגנום בננה תמר פקאן

"סאנדיי" פודינג בננה קרמל

סאנדיי שוקולד וקהלואה

סאנדיי מלוח-מתוק

יוגורט יווני קפוא

קעריות משוקולד להגשת קינוחים

רוטב קרמל מהיר

פירות צלויים עם שמן זית וגלידה

קוביות שייק קפואות

אפוגוטו

תגובות

  1. ליבא13:3810/04/2025
    איזה רעיון מדהים, לקחת את האוצרות שטמונים באבטיח ולשדרג לארטיק!!!! תודה על המתכון המוצלח!!!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן