האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

ארטיק מנגו מלון

10

ארטיקים

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
12 שעות

רמת קושי: קלה

פרווה

מנגו זה הממתק של הטבע! הילדים שלי מעדיפים מנגו על פני ממתקים. אין שום דבר שזועק "קיץ" יותר מפינוק קפוא, ועוד כזה שמגיע כארטיק! הכינו ארטיקים בייתים משלכם עם מנגו טרי או קפוא, ואבטיח טרי – או כל פרי אחר שאהוב עלייכם!

מצרכים

  • ½ כוס סוכר
  • 1/2 כוס מים
  • 2 מנגו בשלים, קלופים וחתוכים לקוביות (כ -3 כוסות)
  • 2 כוסות קוביות אבטיח

אופן ההכנה

1.

בסיר קטן, מערבבים את הסוכר והמים כדי ליצור סירופ פשוט. מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 2 דקות או עד להמסה של הסוכר. מורידים מהאש ומצננים את הסירופ.

2.

מכניסים לבלנדר את המנגו, אבטיח, והסירופ שהכנו וטוחנים עד שנהיה אחיד.

3.

מעבירים לתבניות ארטיק ומקפיאים לפחות 12 שעות או לילה.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

"סאנדיי" פודינג בננה קרמל

סאנדיי שוקולד וקהלואה

סאנדיי מלוח-מתוק

יוגורט יווני קפוא

קעריות משוקולד להגשת קינוחים

ארטיק אבטיח

רוטב קרמל מהיר

קוביות שייק קפואות

אפוגוטו

פירות צלויים עם שמן זית וגלידה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן