האתר בהרצה! בקרוב - קטגוריית מתכונים ענקית לפסח

ביצים קשות מושלמות

6

מנות

זמן הכנה:
5 דק'
זמן הכנה כולל:
14 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

איך להכין את הביצה הקשה המושלמת – מסתכם בטכניקה הפשוטה במתכון הזה. עיקבו אחרי ההוראות כדי לקבל חלבונים רכים וחלמונים זהובים כל פעם. כדי להקל על קילוף הביצים, אני ממליצה להשתמש בביצים "ישנות"יותר או ביצים שנשארו מחוץ למקרר במשך לילה בטמפרטורת החדר. כמות קטנה של אידוי של מים מהקליפה תיצור כיס אוויר ותעזור לקליפה להיפרד מהחלבון המבושל.

מצרכים

  • 6 ביצים
  • מים קרים

אופן ההכנה

1.

מניחים את הביצים בסיר קטן ומכסים במים קרים.

2.

מביאים את המים לרתיחה.

3.

לאחר שהמים רתחו, מכבים את האש, מכסים את הסיר וממתינים 9 דקות בדיוק. מומלץ להשים טיימר!

4.

לאחר 9 דקות, שוטפים את הביצים שבסיר במים קרים , ומחכים עד שהביצים מתקררות לגמרי.

5.

מקלפים את הביצים, פורסים, ומגישים.

ניתן לשמור ביצים קשות (עם הקליפה ) במקרר עד ל-3 ימים.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

פוקאצ'ות

סלט פנצנלה

גביניות מלוחות

גרנולה קוקוס

טוסט כמו בחנויות

סטראטה – מאפינס איטלקי משאריות חלה

פרנץ' טוסט אישי אפוי עם בננות מקורמלות

קסרול פרנץ' טוסט

פרנץ' טוסט בטעם סמור'ס

גרנולה עם שמן זית סילאן וסומאק

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן