6 מנות זמן הכנה: 3 דק' זמן הכנה כולל: 3 דק' רמת קושי: קלה פרווה בצק הפיצה הפשוט הזה מקמח מלא, ללא לישה, ניתן להכנה מראש ולשמירה במקרר למשך מספר ימים למתי שתרצו להשתמש בו עם התוספות האהובות עליכם. מצרכים 1/4 3 כוסות קמח מלא 2 כפיות שמרים יבשים 1 כפית מלח גס 1/2 1 כוסות מים חמימים 1 כף שמן זית 1 כף דבש אופן ההכנה 1. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, השמרים, המלח, המים, השמן והדבש עד שנוצר בצק. 2. מכסים את הקערה ונותנים לבצק לנוח לפחות שעתיים בטמפרטורת החדר או לילה במקרר. 3. אם שומרים את הבצק במקרר, נותנים לו להגיע לטמפרטורת החדר לפני רידודו ויצירת הפיצה. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!