
6
מנות
זמן הכנה
20 דק
זמן כולל
220 דק
רמת קושי: קלה
בשרי
מצרכים
תבשיל בקר
- 1 ק'ג כתף בקר מס' 4 נקי משומן
- 1 גזר חתוך לרצועות דקות
- 1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
- 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
- 1 קישוא זוקיני ירוק חתוך לרצועות דקות
- 1 מלפפון חתוך לרצועות דקות
- סלסלת פטריות שמפניון חתוכות לרבעים
- חופן נבטים סיניים
- חופן בצל ירוק קצוץ
תיבול
- 5 כפות שמן זית
- 1 כפית שמן שומשום (לא חובה)
- 3 כפיות סויה
- 2 כפות סוכר
- 1 כפית ג'ינג'ר זנגווילד
- 2 כפיות מלח
- קורט פלפל שאטה גרוסה חריפה
- 1 כפית שומשום
אופן ההכנה
1.
מבשלים במים את הבשר כ 3 שעות עד לריכוך.
מקררים ופורסים לרצועות דקות.
2.
מחממים את השמן זית בווק (אם אין ווק, גם מחבת גדולה תעבוד) ומתחילים בהקפצת הבקר והוספת כל התבלינים כולל השמן שומשום.
3.
מוסיפים את הירקות , כל ירק בנפרד לפי סדר הופעתם במצרכים לעיל, ממתינים כמה דקות בין הוספה של כל ירק. מערבבים מידי פעם ומקפיצים עד שהירקות מוכנים.
4.
לפני ההגשה מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק ובוזקים מעט שומשום לקישוט.
המלצת הגשה: הגישו לצד אורז לבן מאודה.
גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!