האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

בראוניז שוקולד ופקאן

30

מנות

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
35 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

כשצריך עוגה ואין זמן או אנרגיה למשהו מסובך, בראוניז בקערה אחת הם הפתרון. לא חייבים לשמור אותם רק למצבי חירום או אורחים שהגיעו ללא הודעה מוקדמת – הם תמיד פינוק נהדר ויכולים להיות חלביים או פרווה.

מצרכים

  • 225 גרם מרגרינה (או חמאה), רכה
  • 2 כוסות סוכר
  • 4 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 6 כפות קקאו
  • 2 כוסות קמח
  • מעט מלח
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים גס

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל-190 מעלות.

2.

בקערה גדולה מערבבים את המרגרינה (או חמאה) והסוכר עד שהתערובת תפוחה ובהירה.

3.

מוסיפים את הביצים ותמצית הווניל וטורפים.

4.

מערבבים את הקקאו, קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת.

5.

מוסיפים את אגוזי הפקאן ומערבבים.

6.

יוצקים את התערובת לתבנית אפייה בגודל 33×23 ס"מ משומנת.

אופים במשך 20-25 דקות.

מצננים על רשת מתכת.

מתכונים נוספים

עוגת בלקאווט

עוגת גבינה דלת שומן

עוגת תפוזים אוורירית

עוגת פיתה של אמא (בצק שוקולד בצק)

עוגת גבינה יפנית

עוגת גבינה ישראלית

רוטב קרמל מהיר

עוגת גבינה מופלאה

עוגת הדבש של אמא

עוגת שוקולד קלה

תגובות

  1. רות15:1909/12/2024
    היי אפשר להמיר את המרגרינה בשמן?
    • מערכת מניו00:5810/12/2024
      היי רות! ניתן להמיר ב 3/4 כוס שמן ועדיין יצא מעולה , אך אם את אוהבת מרקם פאדג'י מומלץ להשתמש במרגרינה / חמאה.

הוספת תגובה

דילוג לתוכן