
4
תבניות אינגליש קייק
זמן הכנה:
7 דק'
7 דק'
זמן הכנה כולל:
37 דק'
37 דק'
רמת קושי: קלה
חלבי
מה כבר אפשר לבקש יותר? בראוניז שוקולד פאדג׳ית במיוחד…..
(מליון % שוקולד וללא קמח!) בתוספת אוראו , שוקולד ממולא, וכל תוספת שאוהבים!
מצרכים
- 200 גרם שוקולד מריר
- 50 גרם שוקולד חלב
- 3 ביצים
- 180 גרם חמאה
- 50 גרם סוכר
- 70 גרם קורנפלור
- 1 כפית תמצית וניל
- תוספות אופציונאליות: עוגיות אוראו / חטיפי שוקולד/ אגוזים/ עדשים
אופן ההכנה
1.
ממיסים יחד במיקרוגל את החמאה השוקולד והסוכר.
2.
מעבירים למיקסר מערבבים ומוסיפים בהדרגה ביצים ( שלא יהיה חם מידי שלא יתבשלו הביצים!)
3.
מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים.
אם רוצים - מערבבים פנימה גם את התוספות.
4.
מעבירים את התערובת ל-4 תבניות אינגליש קייק מרופדות בנייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות טורבו למשך 20-30 דקות.
5.
מחכים שהבראוניז יתקררו לפני ההגשה (ניתן להכניס למקרר).
הצעת הגשה: מצפים את הבראוניז בגנאש שוקולד.
אור שפיץ היא יזמית וקונדיטורית צעירה שכבשה את הרשת עם המתכונים הייחודיים שלה והבייקרי הכשר המפורסם שפתחה בתל אביב.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!