האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

בראוניז שוקולד מריר וחלב

4

תבניות אינגליש קייק

זמן הכנה:
7 דק'
זמן הכנה כולל:
37 דק'

רמת קושי: קלה

חלבי

מה כבר אפשר לבקש יותר? בראוניז שוקולד פאדג׳ית במיוחד….. (מליון % שוקולד וללא קמח!) בתוספת אוראו , שוקולד ממולא, וכל תוספת שאוהבים!

מצרכים

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם שוקולד חלב
  • 3 ביצים
  • 180 גרם חמאה
  • 50 גרם סוכר
  • 70 גרם קורנפלור
  • 1 כפית תמצית וניל
  • תוספות אופציונאליות: עוגיות אוראו / חטיפי שוקולד/ אגוזים/ עדשים

אופן ההכנה

1.

ממיסים יחד במיקרוגל את החמאה השוקולד והסוכר.

2.

מעבירים למיקסר מערבבים ומוסיפים בהדרגה ביצים ( שלא יהיה חם מידי שלא יתבשלו הביצים!)

3.

מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים.

אם רוצים - מערבבים פנימה גם את התוספות.

4.

מעבירים את התערובת ל-4 תבניות אינגליש קייק מרופדות בנייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות טורבו למשך 20-30 דקות.

5.

מחכים שהבראוניז יתקררו לפני ההגשה (ניתן להכניס למקרר).

הצעת הגשה: מצפים את הבראוניז בגנאש שוקולד.

אור שפיץ היא יזמית וקונדיטורית צעירה שכבשה את הרשת עם המתכונים הייחודיים שלה והבייקרי הכשר המפורסם שפתחה בתל אביב.

מתכונים נוספים

עוגת תפוזים אוורירית

עוגת פיתה של אמא (בצק שוקולד בצק)

עוגת הדבש של אמא

עוגת שוקולד קלה

עוגת חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס

בראוני בייטס – ביסים של בראוניז שוקולד

בראוניז שוקולד ופקאן

עוגת בננות ושוקולד צ’יפס

עוגת אתרוגים

עוגת שיש קינמון ומייפל

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן