
27
יחידות
זמן הכנה:
20 דק'
20 דק'
זמן הכנה כולל:
55 דק'
55 דק'
רמת קושי: קלה
פרווה
הפינוק הכי טוב עם שוקולד פרווה שתוכלו למצוא. ביסים קטנים עוזרים לשלוט בטעם בגודל המנות והטעם העשיר באמת מספק. אפשר גם להקפיא אותם, והם מצוינים לאורחים בלתי צפויים או לנשנושים באמצע הלילה:)
מצרכים
- 1 כוס שמן קוקוס
- 140 גרם שוקולד מריר
- 1/4 כוס קקאו ללא סוכר
- 2 כוסות סוכר חום
- 1 כף תמצית וניל
- 3 ביצים גדולות
- 1/4 1 כוסות קמח
- 3/4 כוס שוקולד צ'יפס מריר
אופן ההכנה
1.
מחממים את התנור ל-175 מעלות . מכינים מראש תבניות מאפינס קטנים ומשמנים כל שקע מאפינס.
2.
בסיר בינוני ממיסים את שמן הקוקוס עם השוקולד המריר על חום נמוך, וטורפים מדי פעם עד שהשוקולד חלק ומומס.
3.
מוסיפים את הקקאו וטורפים עד שהתערובת מתמזגת. מסירים את הסיר מהכיריים ומניחים לו להתקרר במשך כ-5 דקות.
4.
לאחר שהתערובת מתקררת, מערבבים פנימה את הסוכר והווניל .
5.
מוסיפים בהדרגה את הביצים, ומערבבים אחרי כל ביצה.
6.
מוסיפים בעדינות את הקמח ומערבבים מעט.
מוסיפים את השוקולדצ'יפס ומערבבים לאיחוד הבלילה.
7.
בעזרת כף מעבירים את הבלילה (הבלילה תהיה עבה) לכל שקע מאפינס.
8.
אופים במשך 25 דקות, ולאחר מכן בודקים את הבראוניז בעזרת קיסם. אם הוא יוצא רטוב מדי, מחזירים לתנור לעוד 5-10 דקות.
9.
מחכים שהבראוניז יתקררו לגמרי לפני ההגשה.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!