גבינת ברי עם דבש מתובל ולחם פריך

6

מנות

זמן הכנה

3 דק

זמן כולל

5 דק

רמת קושי: קלה

חלבי

3 מצרכים בלבד, וקיבלתם מנת פתיחה נפלאה לארוחה חלבית מעודנת.

מצרכים

  • 1 באגט צרפתי גדול, פרוס
  • 200 גרם גבינת ברי
  • 1/2 כוס דבש מתובל בעשבי תיבול (קנוי או ביתי, מתכון מצורף)
דבש עם עשבי תיבול
  • 1/4 כוס דבש
  • 3 ענפי טימין
  • 1 שן שום מעוכה מעט

אופן ההכנה

1.

מסדרים על מגש את פרוסות הבאגט לצד גבינת הברי והדבש, כך שכל סועד יכול למרוח מהגבינה על פרוסת הבאגט ולזלף מעל מהדבש.

דבש עם עשבי תיבול

1.

בסיר קטן מבשלים את הדבש עם הטימין והשום על אש נמוכה במשך 10 דקות.

2.

מוציאים את השום לפני ההגשה.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

ברוסקטה קישואים

סלט פנצנלה

פוקאצ'ות

גביניות מלוחות

גרנולה קוקוס

טוסט כמו בחנויות

סטראטה – מאפינס איטלקי משאריות חלה

קסרול פרנץ' טוסט

פרנץ' טוסט בטעם סמור'ס

גרנולה עם שמן זית סילאן וסומאק

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן