
1
מנות
זמן הכנה:
10 דק'
10 דק'
זמן הכנה כולל:
1 שעות ו10 דק'
1 שעות ו10 דק'
רמת קושי: קלה
פרווה
הכינו כמות גדולה של גרגירי החומוס האלו ותוכלו להנות מהם גם כנשנוש טעים ומזין.( ב ½ כוס גרגרי חומוס קלויים יש 140 קלוריות)
אנחנו אהבנו להוסיף בפיתה גבינת לאבנה וירקות – מלפפון ובצל סגול, אבל כמובן אתם מוזמנים להוסיף כל ירק שאתם אוהבים . עגבניות / חסה / פרוסות צנון/ פלפל/ נבטים יהיו מעולים בכריך הזה גם כן!
מצרכים
גרגרי חומוס בזעתר
- 2 (425 גרם) קופסאות שימורי חומוס, שטופים מסוננים ויבשים
- 2 כפות שמן זית
- 3 כפות זעתר
כריך
- 1 פיתה מחיטה מלאה (או ללא גלוטן)
- 1 ½ כפות לאבנה או יוגורט יווני
- 1 מלפפון, פרוס
- ¼ בצל סגול קטן, פרוס
- מלח גס
- פלפל
אופן ההכנה
1.
מחממים תנור ל 180 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
2.
בקערה בינונית , מערבבים את גרגרי החומוס עם שמן הזית והזעתר.
3.
מפזרים את החומוס על התבנית , אם נשאר בקערה שמן זית עם זעתר מזלפים מעל. מכניסים את התבנית לתנור ואופים במשך שעה, מערבבים מידי פעם, עד שמשחים וקראנצ'י.
4.
מוציאים מהתנור ומעבירים לקערה. ניתן לאחסן את גרגרי החומוס בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד ל-3 ימים.
5.
מרכיבים את הכריך: חוצים את הפיתה. מורחים את הלאבנה בתחתית הפיתה, ומעל מניחים את פרוסות המלפפון והבצל הסגול. ממלאים ב ½ כוס גרגרי חומוס קלויים , ומפזרים מעל מעט מלח ו/או פלפל וזעתר.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!