האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

גרגרי חומוס קריספים מטובלים בזעתר

2

כוסות

זמן הכנה:
5 דק'
זמן הכנה כולל:
1 שעות ו5 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 2 קופסאות שימורי חומוס, מסוננים , שטופים, ויבשים
  • ¼ כוס שמן זית
  • 3 כפות זעתר של ג'יימי גלר
  • 1 כפית אבקת שום
  • קורט פלפל קאיין
  • 1 כף סומאק
  • 1 כפית מלח גס

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה.

2.

בקערה בינונית, מערבבים את גרגרי החומוס עם שמן זית, זעתר, אבקת שום, קאיין , סומאק ומלח.

3.

משטחים את החומוס על התבנית המרופדת ואופים שעה בתנור, עד להשחמה וקריספיות. מקפידים לערבב כמה פעמים תוך כדי האפיה.

4.

לאחר האפיה, מעבירים לכלי הגשה. ניתן לאחסן את גרגרי החומוס בכלי סגור בטמפרטורת החדר עד ל 3 ימים.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

צלפים מטוגנים

גזרים קלויים במייפל עם גבינת עיזים

חציל קלוי עם קייל וקוסקוס

סלט תפוחי אדמה ישראלי

פלפלים קלויים

סלט כוסמת ופטריות

סלט פלפלים קלויים ולבבות דקל

סלט קינואה שחורה

טרטר סלמון מעושן

סלט שעועית ירוקה ואגוזי מלך

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן