האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

גרנולה קוקוס

7

כוסות

זמן הכנה:
5 דק'
זמן הכנה כולל:
35 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

הכנת גרנולה ביתית היא קלה ומהירה! במתכון הזה אנו משתמשים בשמן קוקוס שמוסיף טעם מדהים ומביא עמו יתרונות בריאותיים נוספים. ניתן להחליף את החמוציות והשקדים בפירות יבשים ואגוזים שאהובים עלייכם.

מצרכים

  • 1/2 2 כוסות שיבולת שועל עבה
  • 1/2 כוס צימוקים
  • 1/2 כוס חמוציות מיובשות
  • 2 כוסות שקדים טבעיים שלמים
  • 2 כוסות קשיו טבעיים שלמים
  • 1 כוס שבבי קוקוס מיובש וללא סוכר
  • 1/2 כוס שמן קוקוס מומס
  • 1/3 כוס סוכר קוקוס
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 כפיות מלח ים או מלח גס
  • 1/4 כוס סירופ מייפל
  • 2 כפות זרעי פשתן

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים שתי תבניות  בנייר אפייה.

 

2.

שמים בקערה גדולה את שיבולת השועל, הצימוקים, החמוציות, השקדים, הקשיו, הקוקוס, שמן הקוקוס, הסוכר, הווניל, המלח, סירופ המייפל וזרעי הפשתן.

מערבבים היטב עד שכל החומרים מצופים באופן שווה.

 

3.

מחלקים את התערובת בין שתי התבניות ומסדרים אותה בשכבה דקה. אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 20–30 דקות, או עד שהאגוזים ושיבולת השועל מזהיבים קלות.

4.

מניחים לגרנולה להתקרר ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר. מגישים מעל יוגורט / גלידה או נהנים ממנה כנשנוש .

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

גרנולה עם שמן זית סילאן וסומאק

גרנולה ביתית בריאה

גרנולה ביתית דלת שומן

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן