האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

גרעיני דלעת קלויים

1

כוס

זמן הכנה:
2 דק'
זמן הכנה כולל:
9 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

גרעיני דלעת קלויים מוסיפים טעם אדמתי ואגוזי לסלטים, לתוספות ולמרקים.

מצרכים

  • 1 כוס זרעי דלעת קלופים ולא מומלחים
  • 1/2 כפית מלח ים

אופן ההכנה

1.

במחבת סוטאז' בגודל בינוני על חום בינוני קולים את גרעיני הדלעת תוך ערבוב מדי פעם, במשך 5 עד 7 דקות, עד שהם מתחילים להשחים ולהשמיע קולות פצפוץ.

הזרעים נשרפים במהירות, לכן מיד כשהם מתחילים להשחים, מסירים את המחבת מהאש.

2.

מעבירים את הזרעים לקערה ומערבבים עם המלח.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלט תירס קייצי

סלט מלפפונים ושמיר מרענן

סלט פנצנלה

כרוב סגול שאי אפשר להפסיק לנשנש

סלט עגבניות עם בזיליקום וצנוברים

סלט חלומי כשמו כן הוא

סלט מלפפונים צ'ולמדה

סלט גזר וכרוב מוחמץ

סלט פלאפל עם עגבניות מיובשות

סלט אבוקדו

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן