האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

המבורגר הודו עם רוטב טרטר ספייסי

4

מנות

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
20 דק'

רמת קושי: קלה

בשרי

רוטב הטרטר הביתי, מרוח על לחמניות המבורגר קלויות מוסיף טעם ונגיעה מיוחדת להמבורגרי ההודו הנהדרים האלה. ניתן להכין את הרוטב מראש או לשמור אותו לשימוש עתידי.

מצרכים

רוטב טרטר ספייסי
  • 3/4 כוס מיונז
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות בצל סגול קצוץ דק
  • 2 כפות שמיר טרי קצוץ
  • 1 כף פלפל חלפיניו קצוץ דק
  • 1 כף צלפים מסוננים
המבורגר הודו
  • 450 גרם הודו טחון
  • 4 לחמניות המבורגר, חצויות
  • 4 פרוסות בצל סגול
  • 8 פרוסות עגבניות
  • עלי חסה אדומה או רגילה (כ-30 גרם)

אופן ההכנה

1.

רוטב טרטר: בקערה קטנה מערבבים את המיונז, שמן הזית, הבצל , השמיר, החלפיניו והצלפים.

טורפים את המרכיבים יחד ומתבלים במלח ופלפל.

2.

מכסים את הרוטב ושומרים במקרר . (ניתן להכין את הרוטב עד יומיים מראש.)

 

3.

המבורגרים: מחממים מנגל לחום בינוני.

4.

יוצרים מההודו הטחון 4 קציצות בעובי 1.25 ס"מ. מתבלים במלח ופלפל.

5.

צולים את הקציצות עד שהן עשויות לגמרי, כ-5 דקות לכל צד.

6.

צולים את הלחמניות עד שהן קלויות מעט.

7.

מורחים 1 כף רוטב על החלק התחתון של כל לחמנייה. מניחים מעל את הקציצה, ואז עוד כף רוטב. מוסיפים פרוסת בצל אחת, 2 פרוסות עגבנייה ואת עלי החסה. מכסים בחלק העליון של הלחמנייה.

8.

מגישים לצד עוד מהרוטב.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

המבורגר הודו בסגנון אסיאתי עם מלפפון מוחמץ ביתי

המבורגר ישראלי עם סלט פאטוש

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן